Mircea Rednic, supărat pe Patrick Petre: "A făcut un pic de circ. Nu e permis la nivelul ăsta"



030 июля 2015

 

**VIDEO** Mircea Rednic, supărat pe Patrick Petre:

Dinamo a pregătit dubla cu Poli Timişoara şi Steaua, din Liga 1, cu un amical jucat miercuri.

"Câinii" s-au impus cu 2-1 în faţa celor de la Chindia Târgovişte, iar la finalul întâlnirii Mircea Rednic l-a criticat pe Patrick Petre, autorul golului cu care alb-roşiii au obţinut un punct în deplasare cu Viitorul.

Tânărul jucător dinamovist a fost protagonist şi în testul cu Chindia, în care a încercat mai multe faze spectaculoase. Rednic a criticat, însă, atitudinea lui Petre.

"A jucat pentru el. A făcut in pic de circ. Trebuie să înţeleagă că, la acest nivel, nu e permis aşa ceva", a declarat antrenorul dinamovist.

La finalul partidei cu Viitorul, din week-end-ul trecut, tehnicianul de 53 de ani l-a lăudat pe mijlocaşul de 18 ani şi a anunţat că acesta va fi titular în următoarele meciuri.

"Patrick şi-a câştigat locul în echipă. E concurenţă, dar eu nu ţin cont de vârstă. Patrick s-a pregătit foarte bine, el m-a forţat să-l introduc pe teren şi s-a descurcat bine.

Bravo lui, de acum o să fie titular. Acum depinde de el cât o să fie de inteligent, să profite de şansa pe care eu o să i-o dau", a spus Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑