Thierry Neuville a început cu stângul Raliul Finlandei. A intrat cu 160 de km/h într-un copac (VIDEO)



030 июля 2015

 

Thierry Neuville a început cu stângul Raliul Finlandei. La o viteză de 160 de kilometri, pilotul belgian a derapat  de pe traseu şi s-a izbit de un copac. Din fericire, Neuville şi copilotul său au scăpat nevătămaţi.

Thierry Neuville a rupt copacul în Shakedown-ul Raliului Finlandei. Belgianul a pierdut controlul maşinei într-o curbă şi a derapat într-un arbore. În urma acestui accident, Neuville are la dispoziţie puţin timp pentru a repara toate defecţiunile înaintea startului oficial al Raliului.

Shakedown-ul din Finlanda a fost câştigat de Mads Ostberg cu un timp de două minute şi 13,3 de secunde. Pe locul doi s-a clasat Andreas Mikkelsen, iar podiumul a fost completat de fostul pilot de Formula 1, Robert Kubica.

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape din Campionatul Mondial. Potrivit specialiştilor, maşinile petrec la fel de mult timp în aer precum şi pe pământ.

Liderul clasamentului general este Sébastien Ogier. Acesta este urmat de norvegienii, Andreas Mikkelsen şi Mads Ostberg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑