Cum l-a ratat Dinamo pe Claudiu Bumba! Roș-albii au refuzat, în 2012, oferta celor de la FCM Baia Mare



030 июля 2015

 

**Cum l-a ratat Dinamo pe Claudiu Bumba!** Roș-albii au refuzat, în 2012, oferta celor de la FCM Baia Mare

Atacantul Claudiu Bumba, transferat la Hapoel Tel Aviv în această vară, se bucură că a plecat la timp de la ASA Târgu Mureș, după ce a văzut ce se întâmplă la vicecampioană.

Bumba a recunoscut, într-o intervenție la Digi Sport, că și-a dorit să plece din fotbalul românesc, dar vârful poate ar fi avut un alt destin dacă ajungea la Dinamo în vara lui 2012. 

Dănuț Lupu, fostul mare fotbalist al celor de la Dinamo, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, cum l-a ratat clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” pe actualul jucător al celor de la Hapoel Tel Aviv.

”Este o istorie foarte interesantă cu Bumba. Tatăl lui a venit la mine și m-a rugat să-l ajut pe Claudiu. Se întâmpla acum trei ani. Așa că l-am dus la Dinamo, numai că cei de acolo n-au fost de acord să achite suma cerută de clubul din Baia Mare, 50.000 de euro”, a spus Lupu la Digi Sport

Chestionat de moderatorul emisiunii, Dan Filoti, dacă acum cochitează cu acest job de agent de jucători, Dănuț Lupu a replicat:

”E mult spus. Este foarte grea această meserie de impresar, pentru că foarte mulți jucători au probleme la cluburile la care sunt legitimați. Cel care a inventat legea insolvenței este foarte deștept. Sunt jucători care au luat doar două salarii în doi ani.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑