S-au stabilit grupele Ligii Europei. Steaua Bucureşti a avut noroc



030 августа 2014

 

Steaua Bucureşti a avut noroc la tragerea la sorţi. Campioana României va evolua în grupa J a Ligii Europei şi se va duela cu formaţia ucraineană Dinamo Kiev, portughezii de la Rio Ave şi danezii de la Aalborg. Cealaltă echipă din România prezentă în grupe, Astra, va juca în grupa D, unde se mai află Salzburg, scoţienii de la Celtic Glasgow şi campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb.

În grupa A, Villarreal va juca cu Borussia Monchengladbach, FC Zurich şi ciprioţii de la Apollon Limassol. În grupa B, formaţia din Danemarca, FC Copenhaga se va duela cu Club Brugge, italienii de la AC Torino şi HJK Helsinki, din Finlanda.

Tottenham, Beşiktaş Istanbul, Partizan Belgrad şi Asteras Tripolis sunt echipele care vor juca în grupa C. Fosta formaţie a lui Emil Caras, Dinamo Moscova va evolua în grupa E, unde se va duela cu PSV Eindhoven, grecii de la Panathinaikos Atena şi portughezii de la Estoril.

Inter Milano, Dnipro, Saint Etienne şi azerii de la Qarabag se vor întâlni în grupa F, în timp ce în grupa G se vor duela pentru calificarea în şaisprezecimi formaţiile Sevilla, Standard Liege, Feyenoord şi croaţii de la Rijeka, care au eliminat Sheriff-ul în play-off.

Din grupa H fac parte Lille, Wolfsburg, Everton şi ruşii de la FC Krasnodar. Napoli, Sparta Praga, Young Boys şi Slovan Bratislava sunt cele patru cluburi care au fost distribuite în grupa I.

Grecii de la PAOK, echipă ce a eliminat Zimbru, se vor duela cu Fiorentina, Guingamp şi Dinamo Minsk. Din ultima grupa, L fac parte formaţiile Metalist Harkov, Trabzonspor, Legia şi Lokeren. Primele meciuri din grupe se vor disputa pe 18 septembrie, iar ultima etapă este programată pe data de 11 decembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑