Rusandu, acuzat că nu a acordat 5% gazdelor: "Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu"



030 августа 2015

Rusandu, **acuzat că nu a acordat 5% gazdelor:**

Arbitrul Lucian Rusandu a fost în centrul atenţiei la meciul dintre Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, încheiat la egalitate, scor 2-2. Ambele echipe au solicitat penalty, iar gorjenii au contestat şi golul marcat în prelungiri de alb-roşii, care a stabilit rezultat final.

"Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu - şi la Filip a fost cartonaş roşu, dacă nu mă înşel -, am aşteptat asta din primele minute, dar se pare că domnul arbitru, căruia nu îi reţin prea bine numele, nu prea a acordat acel 5% gazdelor.

Mergem mai departe. Vine această pauză, să sperăm că ne vom reîncărca bateriile şi vom reveni mai puternici şi vom putea juca şi împotriva arbitrajelor. Dacă aveam un arbitraj corect, eu zic că era un scor fluviu şi nu era niciun fel de problemă. Cei de la Dinamo cred că au câştigat trei puncte, dar, de fapt, au câştigat un punct", a declarat Dan Nistor, la finalul partidei.

Mijlocaşul Pandurilor a vorbit şi despre atmosfera din tribunele arenei din Severin, acolo unde majoritatea spectatorilor au încurajat-o pe Dinamo.

"Noi jucăm fiecare meci în deplasare. Tot în deplasare jucăm, cu toţii ştim că singura echipa a oltenilor este Craiova, iar acea Craiova nu mai există.

În fine, le mulţumesc fanilor care au fost alături de noi, mai ales celor din galerie. Practic doar ei au ţinut cu noi. În rest, nu am cui să îi mulţumesc", a spus Nistor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑