Pardew a reușit ce nu au putut Pep, Ferguson și Ancelotti. Ce au în comun ultimele 7 înfrângeri ale lui Mourinho



030 августа 2015

**Pardew a reușit ce nu au putut Pep, Ferguson și Ancelotti.** Ce au în comun ultimele 7 înfrângeri ale lui Mourinho

Startul sezonului lui Chelsea nu este unul pe placul lui Jose Mourinho. După patru etape, Chelsea are doar 4 puncte, dintr-o victorie și un egal. Mai mult, deși începuse ca o glumă a ziariștilor britanici, se pare că Jose Mourinho chiar are o problemă în fața antrenorilor al căror nume începe cu litera ”P”. Alan Pardew i-a dat din nou o lecție portughezului, câștigând cu 2-1 pe Stamford Bridge cu Crystal Palace, echipa revelație a startului de sezon în Anglia, cu 9 puncte după patru runde, ocupând locul 2 momentan.

Ultimele șapte înfrângeri ale lui Jose Mourinho în Premier League au venit în fața unor antrenori cu litera ”P”: Pulis, Poyet, Pardew, Pochettino, Pulis, Pellegrini, Pardew.

La meciul 100 pe teren propriu în Premier League, Jose Mourinho a pierdut iar în fața lui Pardew. A fost doar a doua înfrângere pe teren propriu, după 100 de partide. După patru etape, Chelsea are 9 goluri primite, doar Sunderland, ultima clasată, având mai multe (10).

După ce a fost înfrânt, în urmă cu două etape, de Pellegrini, Mourinho s-a amuzat la conferința de presă, când jurnaliștii i-au adus la cunoștință statistica sa îngrijorătoare în fața antrenorilor cu ”P”. ”Nu m-ar deranja să privim partea superstițioasă a fostbalului. Bine, eu pierd în fața antrenorilor cu P, dar de fiecare dată când încep cu 2-2 sezonul, câștig ”tripla”: Porto-Belenenses 2-2, am câștigat tripla, Inter-Bari 2-2, am câștigat tripla...”, a declarat Jose Mourinho, zâmbind. De fapt, lusitanul nu-și amintește corect, întrucât cu Bari remizase la 1 în sezonul în care a câștigat UCL, Serie A și Cupa Italiei.

În schimb, Pardew se poate lăuda că a devenit singurul antrenor care l-a învins de trei ori în campionat - indiferent că e vorba de Portugalia, Spania, Italia sau Anglia - pe Jose Mourinho. Lucru pe care nu l-au reușit mult mai titrații Pep Guardiola, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI CHELSEA - CRYSTAL PALACE 1-2

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑