Steliştii sunt convinşi că întâlnesc o rivală la titlu: "Hagi îşi doreşte să câştige campionatul cu Viitorul"



030 августа 2015

Steliştii sunt convinşi că **întâlnesc o rivală la titlu:**

Steliştii vor să uite cât mai repede eşecul din Europa şi încearcă să obţină prima victorie acasă din acest sezon, împotriva Viitorului, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:00.

Misiunea campioanei nu este deloc una uşoară, echipa condusă de Gică Hagi fiind neînvinsă în actuala ediţie de campionat. Mai mult decât atât, constănţenii vin după patru victorii consecutive.

Pentru unul dintre secunzii lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, va fi o partidă specială, în care îşi va înfrunta fosta echipă, cea la care şi-a încheiat cariera de jucător. Dică îşi aminteşte cu plăcere de perioada petrecută la Viitorul.

"Pentru mine este o onoare să fiu adversarul domnului Hagi la acest joc. Am jucat acolo doi ani şi jumătate, m-am simţit foarte bine, am învăţat foarte multe lucruri de la dânsul, ştiu ce îşi doreşte dânsul de la această echipă", a declarat Dică.

Fostul internaţional recunoaşte că este impresionat de prestaţiile Viitorului în acest sezon şi este convins că Hagi îşi propune un clasare în primele trei locuri sau poate chiar titlul.

"Ei au un început de campionat foarte bun, cred că nici ei nu se aşteptau la acest lucru. Ne aşteaptă un joc foarte greu, au o echipă tânără, o echipă foarte bună din toate punctele de vedere, dar noi vom fi pregătiţi să câştigăm acest joc.

Cum îl ştiu eu pe domnul Hagi, este încrezător în echipa pe care o are. Dânsul probabil nu vrea să spună, dar eu cred că se gândeşte la primele trei locuri în acest moment, chiar îşi doreşte să câştige campionatul. Îi va fi foarte greu, dar cred că în următorii ani Viitorul va fi o echipă care se va lupta la câştigarea campionatului", a spus Nicolae Dică.

Campionii au statistica de partea lor. Au câştigat ultimele patru meciuri directe, dar singurul succes al Viitorului a venit chiar pe terenul roş-albaştrilor, celebrul 5-2 din finalul sezonului 2012/13.

Meciul Steaua - Viitorul se va disputa duminică, de la ora 21:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑