James, noul rege al loviturilor libere! ”Golul acesta a intrat în Topul meu 3 din toată cariera”



030 августа 2015

 

**VIDEO** James, noul rege al loviturilor libere! ”Golul acesta a intrat în Topul meu 3 din toată cariera”

James Rodriguez a fost omul meciului la partida Real Madrid-Betis Sevilla 5-0, din etapa a doua din La Liga. Cu două goluri marcate și un assist, la fel ca Gareth Bale, columbianul a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii de pe Santiago Bernabeu.

Mijlocașul de 24 de ani a oferit pasa de gol la prima reușită a meciului, din minutul 2, a lui Gareth Bale. În minutul 39, dintr-o lovitură liberă, columbianul a dus scorul la 2-0, iar în minutul 50, dintr-o foarfecă, a marcat pentru 4-0. Chiar dacă ambele goluri au fost spectaculoase, decarul Realului a ales cea de-a doua reușită ca fiind cea mai frumoasă.

”Golul al doilea a fost unul senzațional. Cred că a intrat instant în Top 3 goluri marcate de mine în întreaga carieră”, a declarat columbianul la finalul partidei de pe Bernabeu. Întrebat despre faptul că a fost doar rezervă la primul meci din campionat, James nu s-a arătat deranjat. ”Nu mă bag în astfel de chestiuni. Eu muncesc pentru a juca. Antrenorul este cel care comandă și trebuie să fiu pregătit oricând el dorește. Trebuie doar să mă antrenez bine”, a mai spus mijlocașul.

VEZI golul din foarfecă marcat de James:

Golul din lovitură liberă, reușit în minutul 39, a fost al doilea reușit de columbian la Real Madrid, din acest procedeu. De când a venit la Real Madrid, James a executat patru lovituri libere, marcând două goluri, având o rată de succes de 50%.

De la startul sezonului trecut, Leo Messi a marcat două goluri din 38 de lovituri libere executate, Cristiano Ronaldo a înscris tot de două ori, din 36 de lovituri libere executate, în timp ce James a marcat de două ori din 4 lovituri libere.

Cu toate acestea, columbianul rămâne modest. ”Cristiano Ronaldo și Gareth Bale rămân principalii executanți ai loviturilor libere. Eu o să le execut când mi se va oferi oportunitatea”, a declarat James.

Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, cei nominalizați de James, înscriu mult mai rar din faze fixe decât o face columbianul. CR7 marchează o dată la fiecare 15,6 tentative, Gareth Bale odată la fiecare 9,5 tentative, în timp ce James marchează o dată la 2 tentative! Alte două nume considerate de referință în ceea ce privește loviturile libere, Pirlo și Messi, sunt și ei departe de cifrele columbianului. Pirlo marchează o dată la 10,5 tentative, iar Messi, o dată la 14 încercări.

VEZI golul marcat din lovitură liberă de James:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑