PSG - Barcelona, meciul serii în UCL. Zlatan, marele absent: "Va fi un un spectacol total!"



030 сентября 2014

 

**VIDEO** PSG - Barcelona, meciul serii în UCL. Zlatan, marele absent:

Meci de gală pe Parc des Princes în această seară, de la 21:45 pe Digi Sport 1. PSG primește vizita Barcelonei, într-un duel cu multe vedete pe metru pătrat. Singurul indisponibil este Ibrahimovic, fostul jucator al echipei catalane.

Presa franceză dă de înțeles că un eșec i-ar putea fi fatal lui Laurent Blanc, iar succesorul său ar putea fi Roberto Mancini, liber de contract după ce s-a despărțit de Galatasaray Istanbul.

"Am făcut eforturi pentru a-l recupera pe Zlatan Ibrahimovic, am încercat să avem maximum de jucători la dispoziţie, dar cel mai mult avem nevoie să regăsim bucuria de a juca, pentru că asta ne lipseşte.", a spus Laurent Blanc, antrenorul campioanei Franței.

Francezii au sperat în zadar ca Ibrahimovic să fie apt de joc contra fostei sale echipe și să-și ia revanșa după eliminarea din sferturile de finală acum doua ediții. Barcelona a mers mai departe grație golurilor mai multe înscrise în deplasare.

PSG speră să reia șirul victoriilor în UEFA Champions League chiar în fața Barcelonei, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la 21:45. Campioana Franței a scos doar un egal, 1-1 la Ajax, în debutul acestui sezon (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI). 

"Ne vor lipsi mai mulţi jucători importanţi, însă suntem liniştiţi. Avem jucători la fel de buni care îi pot înlocui oricând, iar noi sperăm să putem obţine un rezultat bun.", susține Javier Pastore, care ar putea începe încă din primul minut meciul de pe Parc des Princes.

Pe Parc des Princes va fi o reîntalnire între mai mulți protagoniști care au îmbrăcat tricoul blaugrana. Cei doi antrenori, Laurent Blanc și Luis Enrique, au fost coechipieri la echipa catalană, la care au mai evoluat Thiago Motta și Maxwell, dar și absentul Ibrahimovic. Barcelona vine după o victorie clară pe teren propriu, 6-0 cu Granada, meci în care Neymar a reușit un hat-trick, iar Messi o dublă cu care a ajuns la cota 401 în privința golurilor marcate de-a lungul întregii cariere, atât la echipa de club, cât și la prima reprezentativă a Argentinei.

"Barcelona are mai mulţi jucători buni, nu doar pe Messi şi pe Neymar.", a spus și fundașul David Luiz.

"Barcelona este o echipă valoroasă.Va fi un meci în care vom fi obligaţi să jucăm la cel mai înalt nivel al nostru, şi individual şi colectiv, pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume. Va fi un test pentru PSG şi spectacolul este garantat.", a declarat Zlatan Ibrahimovic, marele absent al întâlnirii din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

PSG - Barcelona se joacă marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑