NASCAR: Jeff Gordon a urcat pe locul cinci în clasamentul general



030 сентября 2014

 

Jeff Gordon a urcat pe locul cinci în clasamentul general din NASCAR după ce s-a impus în etapa desfăşurată pe circuitul Dover din Delaware. Lider în clasament şi principalul favorit la titlu a rămas Brad Keselowski, care a ajuns al doilea la finiş.

Kevin Harvick a plecat din pole position în etapa din Delaware, dar şi-a pierdut avantajul după 223 de tururi din cauza unei pene la pneu şi a terminat abia pe locul 13. Brad Keselowski a preluat conducerea în cursă pentru următoarele 52 de tururi. Finalul a fost dominat de Jeff Gordon, care a trecut primul linia de finiş datorită unui număr mai mic de opriri la boxe.

Aceasta a fost a cincea victorie pentru Gordon obţinută pe circuitul din Dover, succes care l-a propulsat pe locul cinci în clasamentul general al piloţilor cu şapte etape înainte de final.

Lider în clasament a rămas campionul din 2012, Keselowski, care a terminat cursa pe locul doi. Podiumul la Dover a fost completat de campionul de anul trecut, Jimmie Johnson, care se află pe poziţia a patra în topul piloţilor. În ciuda eşecului din această etapă, Harvick se află pe locul trei în top.

Următoarea cursă va avea loc pe 5 octombrie, la Kansas City.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑