Helmuth Duckadam îl încurajează pe Arlauskis: "Este cel mai în formă portar din lume!"



030 сентября 2014

 

**VIDEO** Helmuth Duckadam îl încurajează pe Arlauskis:

Steaua a remizat cu Astra în Liga 1, scor 0-0 (DETALII ȘI VIDEO AICI), însă acum toate gândurile roș-albaștrilor se îndreaptă spre meciul de la Kiev, cu Dinamo, din grupele UEFA Europa League.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Helmuth Duckadam a subliniat jocul mai slab al steliștilor pe benzile terenului, însă în același timp a ținut să-l laude pe Giedrus Arlauskis, care a avut o prestație excelentă și în derby-ul de duminică, cu formația lui Daniel Isăilă.

Președintele de imagine al Stelei este îngrijorat de faptul că elevii antrenați de Costel Gâlcă încep destul de modest meciurile, pentru a reveni apoi mult mai montați de la cabine.

"Anul acesta am cam ratat prima repriză la toate meciurile și am jucat mult mai bine în repriza a doua. Ar fi o idee foarte bună să începem cu repriza a doua și după aceea să vină prima repriză. Într-adevăr, cred că avem o problemă, dar ea este pe flancuri. Jocul nostru nu e chiar așa bun în zona fundașilor laterali. De acolo intervine și deruta fundașilor centrali, care nici ei nu mai au acel joc foarte bun pe care eu l-am tot lăudat la începutul sezonului.

Față de anii precedenți, adversarii își creează foarte multe ocazii, dar spre norocul nostru, avem cel mai în formă portar din lume. Intervențiile pe care le-a avut au fost de domeniul fantasticului în aceste 14-15 meciuri. El ne-a salvat întotdeauna în prima repriză. În repriza a doua, jucăm mai bine și marcăm multe goluri, dar e un semn de întrebare. Marea problemă va fi atunci când Arlauskis nu ne va salva în prima repriză. Va fi greu, pentru că nu știu dacă echipa are forța necesară să revină după 0-1 sau 0-2, la pauză", a declarat Duckadam.

În altă ordine de idei, fostul mare portar crede că Victor Pițurcă va părăsi, în cele din urmă, banca echipei naționale, după dubla cu Ungaria și Finlanda.

"Eu știam încă de acum două săptămâni că Victor Pițurcă va pleca după meciul cu Finlanda. Nu era sută la sută confirmată informația atunci, dar eu cred că va pleca".

6 goluri a primit Steaua în primele 9 etape din Liga 1 și are a două apărare din campionat, după CFR (4 goluri încasate)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑