Morata, după primul gol la Juventus, în Serie A: "Aici sunt fericit și voi rămâne"



030 сентября 2014

 

**VIDEO** Morata, după primul gol la Juventus, în Serie A:

Atacantul Alvaro Morata a dezvăluit care au fost motivele care l-au făcut să se despartă în această vară de Real Madrid.

"Mi-am dorit să fiu important în echipă, după câțiva ani în care erau 5-6 opțiuni înaintea mea.", a spus Morata (21 de ani), care acum joacă la Juventus Torino, pentru care a și marcat un gol în Serie A, în victoria cu 3-0 de pe terenul Atalantei, în ultima etapă.

"Au fost multe probleme. Mi-am dorit să fiu important în echipă și să simt că antrenorul îmi dă încredere. Am petrecut câțiva ani având 5 sau 6 opțiuni înaintea mea și mi-am evaluat valoarea ca jucător de numărul 9 și pe alte poziții. Aici sunt fericit și voi rămâne. Antrenorul a discutat mereu cu mine, spunându-mi că îmi pot îmbunătăți aspectul tactic și pe cel fizic. Învăț multe.", a declarat Alvaro Morata, potrivit spaniolilor de la AS.

"Am plecat de la Real Madrid total recunoscător. Am o afecțiune specială pentru toți cei care lucrează la acel club, fiindcă ei m-au făcut să îmi văd visul împlinit.", a adăugat atacantul spaniol.

6 ani a petrecut Alvaro Morata la Real Madrid. A început fotbalul ca junior al lui Atletico Madrid (2005-2007), înainte de a pleca la Getafe (2007-2008), de unde a fost luat de "galactici". În curtea "albilor" a activat un an ca junior, înainte de a fi cooptat la Real Madrid B, iar de acolo a fost folosit și de echipa mare (2010-2013).

20 de milioane de euro a plătit Juventus pentru Morata în această vară.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑