EXCLUSIV Pronosticul lui Dragoş Grigore pentru derby-ul din grupele Champions League, PSG - Barcelona



030 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Pronosticul lui Dragoş Grigore pentru derby-ul din grupele Champions League, PSG - Barcelona

Dragoş Grigore (28 de ani) este om de bază la Toulouse, care tocmai a remizat pe teren propriu cu PSG, scor 1-1 (VIDEO). Titular de 8 ori în acest sezon în defensiva lui Toulouse, Dragoş Grigore le ţine totuşi pumnii parizienilor în UEFA Champions League.

"Ne doream să câştigăm, ne dorim ca atunci când intrăm în teren să câştigăm fiecare meci. E imposibil să câştigăm etapă de etapă, însă dat fiind faptul că am jucat contra campioanei din Franţa, e un rezultat destul de bun. Ne vom dărui şi vom face tot ceea ce depinde de noi pentru ca la sfârşit de meci să fim mulţumiţi de ceea ce am realizat în timpul celor 90 de minute".

Întrebat cine crede că se va impune în cel mai interesan meci de miercuri din grupele UEFA Champions League, Dragoş Grigore a mers pe mâna francezilor: "Sunt sigur că Barcelona va avea un meci destul de greu. Sincer, cred că PSG va câştiga marţi seară!".

Vorbind despre planurile sale de viitor, Grigore s-a gândit în primul rând să demonstreze că nu degeaba a fost transferat în această vară în Ligue 1: "Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, îmi doresc ca în continuare cei din conducerea clubului, împreună cu antrenorul, să fie mulţumiţi de mine. Trebuie să le răsplătesc încrederea acordată şi pe viitor vom vedea ce va urma".

Partida PSG - Barcelona se va disputa miercuri seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe www.digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑