Tensiuni şi replici înaintea galei KOK la Chişinău. Declaraţiile luptătorilor



030 сентября 2016
Foto:publika.md
Luptătorii sunt gata să facă spectacol la gala KOK de la Chişinău. Cu o zi înainte de competiţie, sportivii au efectuat cântarul oficial şi s-au întrecut în declaraţii dure, iar doi luptători au fost aproape de a se lua la bătaie chiar în timpul conferinţei de presă.
Românul Daniel Alexandru şi-a provocat adversarul de la gala KOK prin diferite mimici. Rusul Islam Hojdevdiev nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi l-a împins pe luptătorul de peste Prut. Ulterior, cei doi s-au îmbrăţişat.
"O să-şi regrete gestul care l-a făcut. O să-l bat de o să sară din ring. Va vedea el adevărată luptă, dar nu aici pe scenă, unde e mai mult serial. O să iasă o luptă frumoasă şi cred că se va termina cu knock-out", a declarat luptătorul KOK din România, Daniel Alexandru.
"Lăsaţi să gândească aşa. Voi face o luptă frumoasă şi victoria va fi a mea. Dacă a promis knock-out, atunci sigur va regreta", a relatat luptătorul KOK din Rusia, Islam Hojdevdiev.
În cadrul turneului sunt programate 13 lupte conform regulilor K-1. În ring vor urca în total 10 reprezentanți ai Republicii Moldova, printre care şi o domnișoară.
Una dintre cele mai aşteptate confruntări ale serii va fi cea dintre moldoveanul Maxim Bolotov şi neamţul de origine kazahă, Vladimir Tok.
"Nu este un adversar slab. Va trebui să transpir din greu, deoarece dacă voi obţine victoria, atunci se vor deschide mari perspective pentru viitor", a spus luptătorul KOK, Maxim Bolotov.
"El este un luptător imprevizibil. Nu are aşa multe puncte forte, dar în ring te poţi aştepta la orice de la el. Eu am însă un plan pentru această luptă şi mă voi conduce de el", a menţionat luptătorul KOK din Germania, Vladmir Tok.
În cadrul galei va avea loc şi piramida în categoria de 95 de kilograme.
Pentru victorie se vor bate patru sportivi, iar ţara noastră va fi reprezentată de Alexandru Burduja. În prima semifinală, acesta îl va întâlni pe ucraineanul Serghei Liubcenko:
"Aşteptăm numai victorie. Suntem pregătiţi. Am mers cu încredere spre asta. Trofeul o să fie al meu. Sunt sigur că va fi al meu".
"Vă pot promit că va fi o gală incendiară, pentru că luptătorii sunt pregătiţi, iar mizele sunt foarte mari", a relatat preşedinte FEA, Dorin Damir. 
Gala KOK va fi organizată de Asociaţia FEA şi va avea loc sâmbătă seara, la Sala Polivalentă din Chişinău.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑