Xavi, alături de refugiaţii din Iordania: "Trebuie să-i ajutăm pentru a le îmbubunătăţi condiţiile de trai"



030 сентября 2016
sursa: ibnlive.in
Xavi Hernandez, fostul căpitan al lui FC Barcelona, a vizitat o tabără de refugiați din Iordania. Fotbalistul a susţinut câteva antrenamente pentru puștii talentați aflați acolo. Ulterior, Xavi le-a oferit cadouri tuturor participanţilor.
Vizita lui Xavi Hernandez în Iordania a avut loc la câteva zile după ce spaniolul a fost ales, la Doha, drept ambasador oficial al Campionatului Mondial de fotbal din 2022. Totodată, Xavi va fi şi imaginea campaniei "Generation Amazing", care are ca obiectiv îndepărtarea criticilor și controverselor legate de organizarea turneului final în Qatar.
"Da, cred că fac o treabă bună atât în Qatar, cât și în Iordania. Suntem aici pentru a ajuta refugiații, tinerii și persoanele care au nevoie de ajutor. Exact asta presupune proiectul "Generation Amazing ". Trebuie să ajutăm oamenii pentru a le îmbubunătăţi condiţiile de trai", a delcarat Xavi.
Xavi evoluează din 2015 la formaţia qatareză Al-Sadd după ce pe durata întregii cariere de până atunci a evoluat la Barcelona.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑