Hagi: ”Nu mai contează meciul, când un copil pățește așa ceva. Bancu, să fii puternic!”



030 октября 2014

Hagi: ”Nu mai contează meciul, când un copil pățește așa ceva. **Bancu, să fii puternic!”**

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la FC Viitorul, a fost extrem de trist la finalul partidei din Bănie, câștigată de CSU Craiova, scor 2-1 (DETALII AICI), din Cupa României.

Accidentarea gravă suferită de Nicușor Bancu în prelungirile ultimei partide găzduită de ”Ion Oblemenco” (DETALII AICI) a trecut în plan secund întâlnirea dintre CSU Craiova și FC Viitorul. Oltenii s-au calificat în sferturi, grație unui gol marcat în reprizele de prelungiri.

La conferința de presă, de după meci, Gică Hagi abia și-a găsit cuvintele. ”Regele” era extrem de trist, abătut și i-a transmis un mesaj lui Bancu.

”Din păcate, e un moment trist. N-ai ce să mai vorbeşti despre meci când se întâmplă un astfel de lucru cu acest copil. Încerc să găsesc cuvintele, să fim lângă el, pentru că e un copil foarte bun. Din păcate, cariera fotbalistului are şi asemenea riscuri.

Sperăm să aibă forţa, energia, şi cu toată lumea alături să revină cât mai repede. Meciul nu mai contează, ce s-a făcut sau nu. Craiovei îi doresc succes în continuare, să câştige Cupa. Dar e trist ce s-a întâmplat. Bancu trebuie să fie puternic pentru a reveni cât mai repede”, a spus Hagi.

În asentimentul lui Gică Hagi au fost și ceilalți membri ai tot ceea ce înseamnă FC Viitorul.

”Jucătorii echipei FC Viitorul, împreună cu staff-ul şi conducerea, doresc să anunţe public faptul că regretă profund incidentul petrecut în minutul 96 al partidei de la Craiova, când jucătorul lui CSU, Nicuşor Bancu, a fost nevoit să părăsească terenul în urma unui duel pentru minge cu fundaşul nostru, Alin Şeroni.

Tot pe această cale vrem să-l asigurăm pe Nicuşor Bancu de tot sprijinul nostru şi îi urăm însănătoşire grabnică. Suntem alături de tine, Nicuşor! Să îţi dea Dumnezeu multă putere să treci peste această cumpănă. Eşti un jucător tânăr ca şi noi şi îţi dorim să te întorci rapid pe teren.

Regretăm foarte mult ceea ce s-a întâmplat şi sperăm să ai energia necesară să te recuperezi. Din păcate, şi momente de acest gen fac parte din fotbal”, se arată în comunicat.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑