Manchester City - Newcastle 0-2. Deținătoarea Cupei Ligii a fost eliminată în optimile de finală



030 октября 2014

 

**VIDEO** Manchester City - Newcastle 0-2. Deținătoarea Cupei Ligii a fost eliminată în optimile de finală

După eliminarea timpurie a lui Manchester United, din runda trecută a Cupei Ligii Angliei, și cealaltă forță a orașului a părăsit competiția. Manchester City, deținătoarea trofeului, a pierdut surprinzător pe teren propriu, cu Newcastle, scor 0-2.

Echipa lui Alan Pardew a deschis rapid scorul prin tânărul de numai 18 ani, Aarons, care a profitat de apatia fundașilor adverși și l-a învins pe Caballero în minutul 8.

></p><p>City l-a pierdut apoi pe<strong> David Silva</strong>, accidentat, iar in locul lui a intrat <strong>Samir Nasri</strong> (9). <strong>Jovetic</strong> a irosit o bună ocazie de egalare în minutul 20, ca apoi Coloccini să fie aproape de autogol, însă devierea sa a lovit bara (27). Newcastle a rămas periculoasă și Caballero a evitat golul al doilea la reluarea lui <strong>Dummett</strong> (33).</p><p>În repriza secundă, tot oaspeții au fost la cârma jocului, și au reclamat un penalty la intervenția lui <strong>Kolarov</strong> asupra lui <strong>Obertan</strong> (69). Newcastle a dat lovitura în minutul 76 prin <strong>Moussa Sissoko</strong> - jucătorul lui Pardew a înscris la colțul lung după o acțiune personală.</p><p>La 0-2, gazdele s-au aruncat în atac, dar Taylor a reușit să scoată incredibil în fața lui <strong>Edin Dzeko</strong>, care nu a izbutit să trimită în plasă din doar câțiva metri (85). La câteva zeci de secunde distanță, <strong>Navas</strong> a țintit și el colțul lung, dar a trimis la o palmă de poarta lui Newcastle.</p><p>Trupa lui Pardew izbutește astfel să se califice în sferturile de finală din Cupa Ligii Angliei și să pună capăt seriei negre în fața Manchester City câștigase ultimele 11 meciuri directe și era neînvinsă în ultimele 18.

Echipele:

Manchester City: Caballero - Sagna, Demichelis, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Yaya Toure (60 Navas) - Milner, Jovetic, D. Silva (9 Nasri) (70 Aguero) - Dzeko. Antrenor: M. Pellegrini

Newcastle: Elliot - Janmaat (64 M. Sissoko), Coloccini, Dummett, Haidara - Taylor, Abeid, Colback - Obertan, A. Armstrong (65 Riviere), Aarons (46 S. Ameobi). Antrenor: A. Pardew

Rezumatul partidei:

Țintarul sferturilor de finală din Cupa Ligii:

Derby - Chelsea
Spurs - Newcastle
Bournemouth - Liverpool
Sheffield Utd - Southampton

Competiția este transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑