Săndoi: ”Înțeleg cel mai bine necazul lui Bancu. Am ratat un Mondial și am suferit un an”



030 октября 2014

 

**VIDEO** Săndoi: ”Înțeleg cel mai bine necazul lui Bancu. Am ratat un Mondial și am suferit un an”

Emil Săndoi, unul dintre cei doi antrenori ai celor de la CS Universitatea Craiova, și-a adus aminte, odată cu accidentarea lui Bancu de un episod trist din cariera sa de fotbalist.

Pentru Nicușor Bancu (22 de ani) actualul sezon pare compromis după accidentarea groaznică pe care a suferit-o în minutul 90+6 al partidei dintre CS Universitatea Craiova și FC Viitorul, scor 2-1 (DETALII AICI).

”Vă spun sincer că aș fi preferat să nu mergem mai departe în Cupă, dar să nu se întâmple ce s-a întâmplat în meciul cu Viitorul.

Nicușor este un băiat nemaipomenit, unul dintre cei mai buni jucători ai noștri, dar din păcate această accidentare îl va scoate o perioadă lungă din circuit”, a spus Săndoi.

Fostul internațional și-a adus aminte că și el a avut parte de o accidentare horror în timpul carierei.

”Cred că știți cu toții că și eu am trecut printr-o accidentare de genul ăsta. Înțeleg foarte bine prin ceea ce trece. Vă dați seama că și eu am pierdut un Campionat Mondial, și nu oricare, ci chiar cel din 1994.

Un an de zile am stat cu tije băgate prin picior, m-am deplasat cu ajutorul cârjelor sau cu bastonul. Nici nu vreau să-mi mai aduc aminte de acea perioadă”, a mai spus Săndoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑