Barça-Espanyol 1-1 (4-2 d.l.d.). Trupa blaugrana a câştigat Supercupa Cataloniei



030 октября 2014

 

**VIDEO** Barça-Espanyol 1-1 (4-2 d.l.d.). Trupa blaugrana a câştigat Supercupa Cataloniei

La patru zile după eșecul din El Clasico, Barcelona a câștigat primul titlu al sezonului - Supercupa Cataloniei, competiție în care participă exclusiv gruparea blaugrana și concitadina Espanyol.

Fără Messi și Neymar, Barca a avut prima ocazie a partidei disputate la Girona în minutul 8, când Luis Suarez a trimis periculos cu capul, însă Pau Lopez a parat.

Uruguayanul a pasat perfect pentru golul de 1-0 al Barcelonei, marcat de Pique, în minutul 15, cu capul. Espanyol putea egala la pătrunderea lui Victor Alvarez, însă Masip a ieșit în întâmpinare și a blocat (41).

Echipa lui Sergio Gonzalez a restabilit egalitatea la cinci minute după pauză, când Arbilla a executat perfect o lovitură liberă (50).

Putea fi 2-1 pentru Espanyol cu trei minute înainte de final, însă Montoya și Masip au intervenit salvator pe linia porții (87).

Ultima mare ocazie a timpului regulamentar i-a aparținut lui Rakitic - șut puțin pe lângă în minutul 88.

Titlul s-a decis la lovituri de departajare, unde Masip a apărat șutul lui Arbilla, Abraham a trimis peste, iar Rakitic a înscris golul decisiv.

ECHIPELE

Barcelona: Masip - Adriano (Grimaldo, 73), Pique (Edgar Ie, 46), Bartra, Alba (Montoya, 46) - Samper (Halilovic, 76), Sergi Roberto (Xavi, 61), Rafinha (Rakitic, 61) - Suarez (Sandro, 46), Munir, Pedro (Adama, 46)
Antrenor: Luis Enrique

Espanyol: Pau Lopez - Arbilla, Raul Rodriguez, Eric Bertrand, Clerc (Duarte. 46), Pol Llonch (Mamadou, 46) - Salva Sevilla (Abraham, 46), Mattioni (Victor Sanchez, 46), Victor Alvarez (Jordan, 46) - Alex Fernandez (Luque, 46), Jairo (Hector Rodriguez, 82)
Antrenor: Sergio Gonzalez

Vezi mai jos rezumatul partidei:

 

LIVE SCORE: Barcelona se impune cu 4-2, după loviturile de departajare!

></strong></p><p>1. Barcelona a executat prima de la 11 metri, prin <strong>Xavi</strong>, care a marcat. 1-0</p><p>2. <strong>Victor Sanchez</strong> a reușit să transforme și el de la punctul cu var. 1-1</p><p>3. A urmat <strong>Sandro</strong>, care a ratat, portarul Pau Lopez reușind să scoată mingea de la rădăcina barei. 1-1</p><p>4. <strong>Arbilla</strong> a urmat exemplul lui Sandro, ratând. 1-1</p><p>5. <strong>Halilovic</strong> execută cu sânge rece penalty-ul, cu stângul, portarul lui Espanyol aruncându-se în colțul opus. 2-1</p><p>6. <strong>Abraham</strong> a trimis peste poartă, de la 11 metri, căutând vinclul. 2-1</p><p>7. <strong>Grimaldo</strong> trimite la vinclu, ușor ezitant, dar reușește să înscrie. 3-1</p><p>8. <strong>Jordan</strong> trimite pe mijloc, dar Masip se aruncase deja. Gol pentru Espanyol. 3-2</p><p>9. <strong>Rakitic</strong> reușește să marcheze și Barcelona se impune în Supercupa Cataloniei. 4-2</p><p><strong style=Min. 90 - Final de partidă. Învingătoarea se va decide la lovituri de departajare.

></p><p><strong style=Min. 51 - GOOOOOOOOOOL!!! Espanyol egalează, prin Arbilla, care transformă impecabil, la vinclu, o lovitură liberă de la 25de metri!

Min. 46 - A început repriza secundă.

></p><p><strong style=Min. 45 - Pauză.

Min. 15 - GOOOOOOOOOOL!!! Gerard Pique a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din şase metri, după assist-ul lui Luis Suarez.

Min. 1 - A început meciul de la Girona, dintre cele două echipe din Barcelona.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑