Zimbru Chişinău a făcut show în partida cu Găgăuzia Comrat, iar Sheriff Tiraspol a umilit-o pe FC Academia



030 октября 2014

 

Zimbru Chişinău a făcut show în partida de astăzi cu formaţia Găgăuzia Comrat în optimile Cupei Moldovei. Deţinătoarea trofeului s-a calificat mai departe după ce i-a distrus adversarii cu un scor categoric de 10 la 0. Tot astăzi Sheriff Tiraspol a umilit cu 4 la 0 FC Academia.

Prima repriza a meciului dintre FC Academia şi Sheriff s-a încheiat fără goluri. În partea a doua a duelului, diferenţa au făcut-o jucătorii tiraspolenilor care au început partida pe banca de rezerve. Întroduşi pe teren după pauză, Radu Gînsari, Fred Benson şi Ricardinho au reuşit să marcheze, iar încă un gol al Sheriff-ului a fost înscris de Dmitri Semirov.

"Sunt foarte nemulţumit de prima repriză. Ne-am pregătit pentru un asemenea meci, am ştiut totul, dar am jucat foarte slab, atât în defensivă, cât şi în atac. Sheriff trebuie să muncească foarte mult", a zis antrenorul interimar Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

"Am ieşit la schimb şi am ajutat echipa să marcheze. Desigur, echipa Academia rămâne în sufletul meu, însă eu îmi fac datoria la echipa pentru care joc la moment", a spus atacantul Radu Gânsari.

"Este evident că al doilea gol a fost marcat din offside. De obicei, eu nu comentez asemenea situaţii, însă vreau să accentuez că până la al doilea gol primit, am jucat bine", a menţionat antrenorul FC Academia, Vladimir Vusatâi.

Sheriff a învins cu 4-0 şi s-a calificat în sferturile Cupei Moldovei. În următoarera faza a competiţiei, tiraspolenii vor juca cu Veris. Elevii lui Lilian Popescu au eliminat cu 4-1 FC Sîngerei, care evoluează în Divizia B.

Într-un alt meci din Cupa Moldovei, Zimbru Chişinău a umilit la Comrat, cu 10-0, reprezentanta Diviziei A, FC Găgăuzia. Următorul adversar al galben-verzilor va fi FC Tiraspol.

Într-o altă partidă din optimi, Dacia a învins cu 3-0 formaţia Petrocub Sărata-Galbenă, din liga secundă. În sferturi, lupii galbeni se vor întâlni cu Dinamo-Auto Tiraspol.

În cel de-al patrulea sfert de finală vor juca FC Costuleni şi Milsami Orhei. Meciurile vor avea loc pe 2 şi 3 decembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑