Meci de tot râsul! Motivul pentru care două echipe de fotbal s-au întrecut la marcarea autogolurilor



030 октября 2014

 

Cinci autogoluri într-un meci de fotbal din Campionatul Indoneziei! Motivul este incredibil. Jucătorii celor două formaţii au înscris în propria poartă, deoarece, conform presei internaţionale, echipa câştigătoare urma să joace cu o formaţie cunoscută ca fiind patronată de mafia indoneziană.

Scenariul partidei din liga a doua din Indonezia este desprins dintr-un număr de circ. În minutul 86, scorul era egal, 0-0, iar fotbaliştii uneia dintre formaţii au reuşit contra-performanţa să îşi dea două autogoluri într-un singur minut. Fazele de cascadorii râsului au continuat până în minutul 90, atunci când jucătorii echipei adverse au înscris de trei ori în propria poartă, reuşind să piardă astfel cu 2-3.

Presa internaţională a scris că jucătorilor ambelor formaţii le era frică, deoarece echipa care câştiga meciul trebuia să se dueleze în faza următoare a competiţiei cu o formaţie care este susţinută de mafia locală. După acest incident, ambele cluburi au fost descalificate de către forul naţional.

"Mai întâi de toate, ambele echipe nu se vor califica în runda următoare. O comisie specială va investiga jucătorii, oficialii şi alţi oameni care au fost implicaţi în acest meci", a explicat şeful Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei din Indonezia, Hinca Panjaitan.

Unul dintre fotbaliştii care a marcat în propria poartă a declarat ulterior că a fost prea emoţionat pe final de meci, din această cauză a greşit.

"Nu ştiam că meciul se va încheia în acest mod. Autogoluri s-au marcat în ultimele minute de joc. Noi am marcat spontan autogolurile. Eu am marcat un autogol pentru că am fost prea emotiv", a zis un fotbalist PSIS Semarang.

Federaţia din Indonezia a făcut apel la FIFA pentru ca acest meci să fie investigat la cel mai înalt nivel.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑