Juve a fost învinsă de un debutant de 17 ani. "Genoa a ştiut mereu să promoveze tinerii"



030 октября 2014

**VIDEO** Juve a fost învinsă de un debutant de 17 ani.

Surpriza etapei cu numărul 9 din campionatul Italiei a fost cu siguranță înfrângerea campioanei Juventus pe terenul celor de la Genoa (VIDEO ȘI DETALII AICI), echipă aflată la mijlocul clasamentui și care nu mai câștigase în fața torinezilor din 2009.

Victoria trupei pregătite de Gian Piero Gasperini a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât antrenorul gazdelor a trimis pe teren încă din primul minut un tânăr de doar 17 ani. Rolando Mandragora a fost titular chiar la primul său meci în Serie A și a devenit cel mai tânăr debutant din campionatul Italiei în acest sezon.

Tânărul care la 13 ani a dat probe la Juventus, Roma, Palermo și Atalanta, dar nu a fost oprit de niciuna din formații, a bifat 69 de minute în duelul cu trupa lui Allegri și a avut o evoluție entuziasmantă. Comparat de presa din Italia cu Thiago Motta, Mandragora măsoară 1,83 metri și este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro.

Prestația sa a fost lăudată de tehnicianul Gasperini la finalul partidei în care Genoa s-a impus cu un gol marcat în minutul 94.

"Mi-a plăcut foarte mult jocul lui Mandragora dar să știți că niciodată nu voi trimite un jucător pe teren din primul minut dacă nu merită asta. Genoa a știut mereu să promoveze tinerii fotbaliști și ținând cont că am avut și ceva probleme de lot mi s-a părut soluția ideală. Mă gândeam de ceva vreme că e timpul ca el să debuteze și acum a fost momentul. Are doar 17 ani, însă are o mentalitate de învingător și s-a descurcat foarte bine" a declarat antrenorul celor de la Genoa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑