Ratare uluitoare a lui Callejon. Meci nebun pentru Napoli la Atalanta



030 октября 2014

 

**VIDEO** Ratare uluitoare a lui Callejon. Meci nebun pentru Napoli la Atalanta

Jose Callejon este cel mai bun marcator al campionatului italian cu 7 reușite în primele 9 etape însă în meciul pe care Napoli l-a disputat pe terenul Atalantei a semnat probabil cea mai mare ratare din cariera fotbalistului de 27 de ani.

Cu mai puțin de  un sfert de oră până la finalul partidei, fostul jucător al Realului a fost servit excelent în careu de către Ghoulam, care a trimis un șut centrare în fața porții. Mingea a depășit întreaga defensivă a gazdelor și a ajuns la jucătorul lui Napoli care a "reușit" să trimită peste poarta goală din mai puțin de un metru. Atalanta conducea în acel moment cu 1-0.

VIDEO CU RATAREA LUI CALLEJON

Partida a fost una de infarct pentru suporterii lui Napoli. Atalanta a deschis scorul în minutul 57 prin golgheterul Denis, dar a rămas cu un om mai puțin pe teren în minutul 83 când Cigarini a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Trei minute mai târziu Higuain a adus egalitatea pe tabelă. Argentinianul putea trimite chiar toate cele 3 puncte în contul echipei pregătite de Rafa Benitez însă a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 92 al meciului.

EHIPELE DE START:

Atalanta (4-4-2): Sportiello - Benalouane, Stendardo, Cherubin, Del Grosso (Drame '80) - Raimondi ( D'Alessandro '76), Baselli, Migliaccio, Moralez (Carmona '87) - Cigarini, Denis
Antrenor: Stefano Colantuono

Napoli (4-2-3-1): Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (Zapata '90) - Inler, David Lopez (Jorginho '75) - Callejon, Hamsik (Insigne '65), Mertens - Higuain
Antrenor: Rafa Benitez

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑