Tătărușanu nu scapă de Neto. Brazilianul, foarte aproape de a parafa noul contract



030 октября 2014

**Tătărușanu nu scapă de Neto.** Brazilianul, foarte aproape de a parafa noul contract

Tătărușanu nu-l poate detrona pe Neto, cel puțin acum, din postura de titular al postului de portar la Fiorentina. Iar situația are șanse mari să se prelungească.

Norberto Murata Neto (25 de ani) este foarte aproape de a semna un nou contract cu Fiorentina. Vechiul angajament expiră la finalul actului sezon din Serie A, astfel că diriguitorii clubului i-au propus o nouă înțelegere. Șefii Fiorentinei s-au grăbit după ce au aflat că portarul brazilian este dorit de Juventus, dar și de Liverpool, grupări care sperau să obțină semnătura goalkeeperului de la 1 ianuarie, când intra în ultimele șase luni de contract.

Toscanii știu că Neto poate reprezenta o sursă foarte bună din punct de vedere financiar și de aceea au insistat ca brazilianul să semneze un nou contract. Agentul jucătorului a făcut, zilele trecute, o vizită-fulger la Firenze, de 48 de ore, pentru a îndepărta și ultimele obstacole ce țin de noul angajament, care se va întinde pe o durată de cinci ani de zile. Salariul lui Neto, potrvit ”Gazetta dello Sport” va fi de două milioane de euro pe sezon, fără prime și alte bonusuri, unul dintre cele mai bune din fotbalul italian, din rândul portarilor.

În aceste condiții, Tătărușanu va rămâne ”vioara a doua” și va fi folosit mai mult în Europa League în speranța că, într-o zi îi va veni și lui șansa să fie titular între buturile toscanilor în campionat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑