Juventus Torino nu mai este lider autoritar in liga italiana: A pierdut in deplasare, iar AS Roma a egalat-o la puncte



030 октября 2014

Juventus Torino nu mai e lider autoritar in liga italiana. Campioana in exercitiu a pierdut, in deplasare, partida cu Genoa, scor 0 la 1. De esecul torinezilor a profitat AS Roma, care a obtinut o victorie aseara si a egalat-o la puncte pe Juventus.

 

In meciul etapei a 9-a din Serie A, Juventus s-a simtit comfortabil pe terenul echipei Genoa. Oaspetii si-au trecut in cont cateva suturi periculoase spre poarta gazdelor si chiar au nimerit bara de 2 ori. Portarul de legenda al lui Juventus, Gianluigi Buffon, a jucat aseara meciul cu numarul 500 in tricoul echipei din Torino. Seara speciala a fost, insa, umbrita de Genoa. In ultimele secunde ale prelungirilor, Antonini a marcat, la o faza suspecta de offside. 

 

Genoa a castigat meciul, cu 1 la 0, iar Juventus a suferit prima infrangere in campionat, in sezonul curent. Batrana doamna ramane pe primul loc in Serie A, cu 22 de puncte, insa a fost egalata de AS Roma. Aceasta are si ea 22, dupa victoria de pe Olimpico, in fata Cesenei, scor 2 la 0. Destro si De Rossi au inscris cate un gol. Pe urmatoarele 3 pozitii in Italia se afla AC Milan, Sampdoria si Udinese. Milanezii au scos doar un egal pe terenul formatiei Cagliari, scor 1 la 1. La reusita lui Ibarbo, oaspetii au raspuns prin golul magnific al lui Bonaventura.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Juventus Torino, as roma, campionatul italiei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑