Duckadam a găsit soluţia, în cazul în care Arlauskis va pleca: "E un portar de mare valoare"



030 октября 2014

 

**VIDEO** Duckadam a găsit soluţia, în cazul în care Arlauskis va pleca:

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a spus că gruparea din Ghencea are soluții pentru înlocuirea lui Arlauskis, deși nu este foarte convins că lituanianul va pleca așa curând la o altă grupare.

Steaua este pe primul loc în campionat și are șanse de calificare în primăvara UEFA Europa League și datorită prestațiilor excelente ale portarului Giedrius Arlauskis (26 de ani). Lituanianul a semnat în vară un contract pe un sezon cu gruparea din Ghencea, astfel că de la 1 ianuarie 2015 va putea semna cu orice echipă îl dorește, asta în cazul în care nu va semna prelungirea contractului actual.

Oficialii roș-albaștrilor au demarat deja discuțiile cu impresarul goalkeeperului, dar nu șe știe deocamdată ce va decide lituanianul.

Prezent, telefonic, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Helmuth Duckadam a vorbit, printre altele, și pe marginea acestui subiect.

”Eu îl știu cât de cât pe Arlauskis și cred că nu va pleca de la noi prea curând. El este conștient că la noi are șanse foarte mari de a evolua la un nivel înalt și nu cred că riscă să plece la o altă echipă și să nu joace mereu. Plus că poate pleca de la Steaua și la vară sau peste un an dacă oferta va fi una pe placul său”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Portarul de legendă al Stelei nu este însă foarte îngrijorat dacă Arlauskis totuși va da curs unei oferte în proxima perioadă de mercato.

”Eu zic că dacă, totuși, Arlauskis va pleca, nu trebuie să transferăm un alt portar de valoare. Pentru că avem unul și acesta este Valentin Cojocaru. Este momentul să-i dăm credit acestui portar de mare valoare”, a spus Duckadam.

Valentin Cojocaru este un produs 100% al centrului de copii și juniori din Ghencea și are 19 ani.

Helmuth Duckadam a mai spus, tot la Digi Sport, și care este următorul adversar pe care steliștii și-l doresc în Cupa României.

Chestionat de către moderatorul emisiunii ”Fotbal Club”, Radu Naum, dacă se tem de cei de la CS Mioveni, grupare care a eliminat consecutiv pe Astra și pe Dinamo, Duckadam a replicat:

”Nu vrem să jucăm cu Mioveni. Pentru că noi ne dorim să picăm cu ASA Târgu-Mureș. Vrem revanșa și cu alt arbitru”, a conchis Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑