Palma lui ”Chicharito” pentru Van Gaal: are mai multe goluri decât orice jucător din lotul lui United!



030 октября 2014

 

**VIDEO** Palma lui ”Chicharito” pentru Van Gaal: are mai multe goluri decât orice jucător din lotul lui United!

Nu numai că, de la venirea la Real Madrid, mexicanul Javier ”Chicharito” Hernandez are o medie a golurilor mai bună decât avea pe vremea în care evolua la Manchester United (DETALII), dar atacantul de 26 de ani mai are o satisfacție: a înscris deja mai mult decât orice jucător din lotul lui Louis Van Gaal!

Mexicanul a fost un transfer inspirat pentru Real Madrid. Florentino Perez l-a adus gratis, sub formă de împrumut, iar în doar 7 meciuri ”Chicharito” a înscris deja de 4 ori, având a doua cea mai bună medie a golurilor/minute jucate din lotul lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo.

Îndepărtat de la United, mexicanul le dă o palmă atât celor care s-au îndoit de talentul și calitățile sale, cât mai ales antrenorului Louis Van Gaal, care nu a mai contat pe serviciile sale. Satisfacția lui ”Chicharito”? A marcat în acest an mai multe goluri decât orice jucător din lotul lui Manchester United.

Robin Van Persie, Angel Di Maria și Wayne Rooney au marcat câte trei goluri în acest sezon, iar Falcao abia a reușit unul. În schimb, Javier ”Chicharito” Hernandez are deja 4 marcate la Real. Plus două assist-uri! Și toate astea în puțin peste 300 de minute jucate.

Cifrele lui ”Chicharito” la Real Madrid:

La Liga: 142 de minute jucate - 3 goluri - 1 assist

Cupa Regelui: 90 de minute - 1 gol - 1 assist

UCL: 75 de minute - 0 goluri

Vezi mai jos golul marcat de Chicharito în Cupă, cu Cornella:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑