Tecău și Rojer s-au calificat în semifinale la Paris și pot da peste frații Bryan



030 октября 2014

 

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la ATP Masters Paris.

Calificați deja la Turneul Campionilor de la Londra (DETALII AICI), Tecău și partenerul său i-au învins pe Eric Butorac și Raven Klaasen, în trei seturi.

Horia și Jean-Julien au cedat primul act, cu 5-7, însă după aceea au jucat ca la carte - au făcut două break-uri în actul secund și au dominat decisivul.

Prin succesul cu 5-7, 6-1, 10-6, Rojer și Tecău și-au asigurat prezența în semifinalele de la Paris, 360 de puncte ATP și 41 750 de euro.

În meciul viitor, cuplul româno-olandez va da piept cu învingătorii dintre frații Bryan și cuplul Wawrinka/Paes.

Într-un interviu EXCLUSIV acordat de Horia Tecău la Paris, el a vorbit și despre frații Bryan, cea mai bună echipă din lume, dar și despre așteptările sale la ultimele două competiții ale anului - cea din Hexagon și Turneul Campionilor. "Ultimele două meciuri cu frații Bryan au fost foarte strânse. E una dintre echipele cele mai grele, de fiecare dată când îi ai ca adversari e un meci greu. Putem juca mai bine ca în ultimele saptamani."

Tecău spera la începutul competiției din Franța la un parcurs cât mai lung, obiectiv pe care și l-a îndeplinit: 

"Anul trecut am jucat semifinale, mereu încerc să-mi apăr punctele și să am un parcurs cât mai bun. Tabloul e greu, sunt echipe puternice, dar mi-ar placea să joc o semifinală sau finală aici. Am demonstrat că jucăm bine și suntem în formă. Conteaza să ne revenim și să ne odihnim după acest an foarte lung.", este convins Horia.

Provocat de reporterul Digi Sport, Tecău și-a imaginat că ar juca la Londra, în finala Turneului Campionilor, cu frații Bryan, și că ar servi pentru set.

"Dacă servesc pentru set, la egalitate, voi servi la Mike Bryan, returneaza cel mai bine el. Ar fi bine să servesc bine, cu primul serviciu, pe al doilea pune presiune pe jucătorul de la serviciu. Ar fi bine să dau pe dreapta lui, are un rever foarte bun, iar Jules să mă ajute la fileu, să termine punctul.", a declarat Horia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑