Caroline Wozniacki va deveni a doua tenismenă care va participa la maratonul de la New York



030 октября 2014
foto: freeartwallpapers.com

Caroline Wozniacki va deveni duminică a doua tenismenă care va participa la maratonul de la New York. Sportiva din Danemarca face ultimele pregătiri pentru acest concurs şi spune că are mari emoţii.

După ce a anunţat în luna iulie că va participa pentru prima dată la maratonul de la New York, Caroline Wozniacki a început pregătirile pentru această cursă. Tenismena, care ocupă locul opt în clasamentul mondial, a declarat că are emoţii înainte de maratonul în care va fi nevoită să parcurgă 42 de kilometri.

"Sunt un pic nervoasă. Va fi prima dată când voi alerga, dar cred că va fi o experiență incredibilă. Iubesc oraşul New York, iar maratonul din acest oraş a fost întotdeauna pe lista provocărilor mele", a spus tenismena.

Maratonul de la New York va avea loc pe 2 noiembrie. În această perioadă tenismenele sunt în vacanţă. Însă, Wozniacki, a acceptat să participe la competiţie în scopuri caritabile. După această provocare, tenismena a declarat că se va odihni, pentru a acumula mai multă energie pentru noul sezon.

Wozniacki nu este prima tenismenă, care va participa la un maraton. În 2010, fostul lider mondial, franţuzoaica Amelie Mauresmo a evoluat la concursul din New York.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑