OFI Creta - Xanthi 1-0. Echipa lui Răzvan Lucescu a avut o bară în prelungiri!



030 октября 2014

 

**VIDEO** OFI Creta - Xanthi 1-0. Echipa lui Răzvan Lucescu a avut o bară în prelungiri!

Răzvan Lucescu a început cu stângul aventura în Cupa Greciei, unde Xanthi a fost învinsă în etapa a doua a grupelor pe terenul lui OFI Creta, scor 1-0. Oaspeții au avut mult ghinion pe final, dar evoluția echipei a fost una promițătoare.

Unicul gol al meciului a fost marcat de George, în minutul 84, după o fază atipică.

Rămas singur cu portarul în careul lui OFI, Pantelis Kapetanos a fost contrat și mingea a fost degajată în disperare, la mijlocul terenului. De acolo, echipa lui Gennaro Gattuso a pornit un contraatac letal, iar mingea a ajuns imediat la poarta cealaltă, unde George a finalizat.

></p><p>Partida a fost dominată de la un capăt la celălalt de Xanthi, care a avut mai multe șuturi pe poartă decât adversara sa: 7-3. În prelungiri, Xanthi a lovit și bara, la ultima mare șansă de egalare, iar Răzvan Lucescu, cu multe rezerve pe teren, a trebuit să se recunoască învins. </p><p>Din grupa C mai fac parte <strong>Zakynthos</strong> și <strong>Nikos Volos</strong>, iar Xanthi are trei puncte după primele două runde. Următorul meci al echipei lui Răzvan Lucescu va avea loc duminică, 2 noiembrie, pe terenul lui<strong> Panaitolikos</strong>, în etapa a 8-a a campionatului grec.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑