Olympique Marseille - AS Monaco 3-3. Spectacol total pe Velodrome



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Olympique Marseille - AS Monaco 3-3. Spectacol total pe Velodrome

Meci senzational, în direct la Digi Sport. Marseille și Monaco au făcut egal, 3-3, în epilogul etapei a 15-a din Franța.

Cel mai spectaculos meci al etapei din Ligue 1 s-a jucat pe Stade Velodrome. Olympique Marseille a deschis scorul încă din minutul 12 al disputei cu AS Monaco. Golul lui Alessandrini a fost anulat însă rapid de reușita lui Almamy Toure, din minutul 18.

La pauză s-a intrat cu avantaj pentru gruparea din Principat. Același Almamy Toure i-a dus pe oaspeți la 2-1, în minutul 39. Egalarea s-a produs rapid în partea secunda. Batshuayi a punctat pentru OM, la șase minute după reluare.

AS Monaco a încercat să revină la controlul partidei. Fabio Coentrao l-a pus la încercare pe Mandanda, în minutul 57, dar acesta nu a mai putut face nimic cu 20 de minute înaintea finalului. Tot portughezul Coentrao a înscris pentru oaspeți.

Rezultatul final a fost însă 3-3. În minutul 82, Nkoudou a salvat un punct pentru Olympique, care a bifat al cincelea meci fără victorie în campionat, pe teren propriu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑