Luca Zidane, eliminat după un conflict în derby-ul de la tineret. A semănat cu "roșul" luat de Zizou cu Italia



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Luca Zidane, eliminat după un conflict în derby-ul de la tineret. A semănat cu

Portarul Luca Zidane, fiul lui Zinedine Zidane, a dat încă o dovadă că "așchia nu sare departe de trunchi".

În weekend-ul care abia a trecut, al doilea dintre cei 4 fii ai fostului Balon de Aur a fost eliminat direct în timpul derby-ului madrilen al echipelor U19 de la Real și Atletico, pentru că și-ar fi lovit un adversar. "Și-a folosit capul într-un mod agresiv" este explicația oficială.

Pe imaginile video publicate de spaniolii de la As se vede cum, în mijlocul unui meleu iscat pe final de meci între tinerii jucători ai rivalelor din capitala Spaniei, Luca Zidane (17 ani) se contrează cu un jucător de la Atletico, apoi primește direct cartonașul roșu. Ibericii notează că de la el ar fi și pornit tensiunile, după ce și-ar fi lovit un adversar fără minge, dar nu cu capul. Când Theo Hernandez - apărător al lui Atletico și coleg cu el în naționala de juniori a Franței - a venit să îi reproșeze lovitura, portarul l-a luat de gât și l-a trântit pe gazon. Abia apoi s-a contrat cu celălalt jucător al rivalei, înainte să fie eliminat.

Cartonașul roșu primit direct a fost un motiv în plus de supărare pentru Luca Zidane și Real Madrid U19, învinsă cu 2-4 de Atletico în derby.

În septembrie 2015, al doilea dintre cei 4 fii ai fostului Balon de Aur spunea, într-un interviu acordat site-ului oficial FIFA: "Mereu îmi plăcea să stau în poartă, când eram mic și jucam fotbal cu frații mei și cu tatăl meu. Mai mult decât orice, nu am vrut ca lumea să mă compare cu tatăl meu".

În 2006, în finala Cupei Mondiale, la ultimul meci oficial din carieră, Zinedine Zidane a primit direct cartonașul roșu în prelungiri, după ce l-a lovit violent cu capul în piept pe italianul Marco Materazzi. El marcase de la 11 metri golul din minutul 7, iar Materazzi punctase pentru 1-1 (19). În momentul eliminării sale, scorul era 1-1 și s-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Squadra Azzurra s-a impus, în cele din urmă, cu Materazzi transformând una dintre lovituri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑