Anglia, campioana lumii la tenis: A cucerit Cupa Davis dupa o pauza de 79 de ani - VIDEO



030 ноября 2015

Echipa Marii Britanii a cucerit Cupa Davis dupa o pauza de 79 de ani. Cu starul Andy Murray in mare forma, britanicii au devenit campioni mondiali dupa ce au invins in finala nationala Belgiei.

 

Echipa Marii Britanii a castigat Cupa Davis, dupa ce Andy Murray l-a invins aseara, in meciul patru al finalei de la Gent, cu scorul de 6 la 3, 7 la 5 si 6 la 3, pe belgianul David Goffin. Astfel, britanicii au invins cu 3 la 1 la general. 


Murray, care ocupa locul doi in clasamentul ATP, a fost eroul finalei, dupa ce vineri l-a invins pe Ruben Bemelmans, iar sambata a castigat, alaturi de fratele sau Jamie, la dublu, contra perechii formate din David Goffin si Steve Darcis. In urma acestui succes, Murray a devenit al doilea jucator din istorie, dupa legendarul John McEnroe, care a castigat toate cele opt meciuri jucate pentru tara sa intr-un sezon de Cupa Davis. Mai mult, Murray este al patrulea jucator care are in palmares un trofeu de Mare Slem, o medalie olimpica de aur la simplu si Cupa Davis. Marea Britanie a cucerit trofeul pentru a zecea oara si pentru prima data dupa o pauza de 79 de ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑