Echipa lui Ionita, pe ultimul loc in Campionatul Italiei: Verona a pierdut meciul cu nou-promovata Frosinone - VIDEO



030 ноября 2015

Verona, echipa moldoveanului Artur Ionita, a ajuns pe ultimul loc in Campionatul Italiei. Aceasta a pierdut meciul cu nou-promovata Frosinone, scor 2 la 3. Ionita a jucat 55 de minute.

 

Meciul cu Frosinone a inceput prost pentru Verona. Portarul Rafael a fost eliminat de arbitru pentru ca a lovit un adversar in careu. Antrenorul a schimbat un jucator de camp si a introdus goalkeeper-ul de rezerva, insa acesta nu a reusit sa blocheze penalty-ul. Pana la pauza, Frosinone si-a dublat avantajul, iar in startul reprizei secunde a facut 3 la 0.

 

Echipa lui Artur Ionita, insa, nu a cedat usor. Viviani a inscris din lovitura libera, iar Moras in urma unui corner. Verona a pierdut, scor 2 la 3, si a cazut pe ultimul loc in Serie A. Echipa are doar 6 puncte, acumulate in 14 etape, si nu are nici o victorie in acest sezon. Tot aseara, campioana Italiei, Juventus Torino, s-a impus clar pe terenul gruparii Palermo, scor 3 la 0. 


Mandzukic, Sturaro si Zaza au punctat pentru Juventus, care a urcat pe locul 5. Batrana Doamna ete la 6 puncte in spatele liderului Inter, care are un meci mai putin jucat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑