Imagini cutremuratoare de la capataiul lui Johan Lomu, pe stadionul din Noua Zeelanda: Familia, prietenii si colegii si-au luat ramas bun de la fostul star al nationalei de rugby - VIDEO



030 ноября 2015

Imagini cutremuratoare de la capataiul lui Johan Lomu, pe stadionul din Noua Zeelanda. Familia, prietenii si colegii si-au luat ramas bun de la fostul star al nationalei de rugby. Acesta a decedat saptamana trecuta la la doar 40 de ani, din cauza unei crize cardiace.


Jonah Lomu, unul dintre cei mai mari jucatori din rugby din istorie, care a murit in mod neasteptat la doar 40 de ani, a fost onorat astazi la Auckland, cu un serviciu funerar impresionant. In timpul acestei ceremonii de pe arena Eden Park, apropiatii lui Lomu s-au imbracat in tinuta traditionala, iar colegii din nationala All Blacks l-au omagiat cu un ultim dans haka. 

Fostul rugbist neo-zeelandez Jonah Lomu a incetat din viata, in 18 noiembrie, la Auckland, la 40 de ani. Lomu avea probleme cu rinichii, el fiind diagnosticat cu sindromul nefrotic inca din 1997. Lomu a fost supus unui transplant renal in 2004, moment dupa care a reusit sa-si reia cariera pentru scurt timp. In 2011, boala a recidivat. Jonah Lomu va fi inmormanat maine. Lomu era casatorit si avea doi copii, de 6 si 5 ani. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑