Surpriza uriasa in boxul mondial. Vladimir Klitschko, neinvins de mai bine de 11 ani, a pierdut toate centurile dupa ce a fost invins de Tyson Fury - VIDEO



030 ноября 2015

Surpriza de proportii in boxul mondial. Ucraineanul Vladimir Klitschko a fost invins la puncte de britanicul Tyson Fury si a pierdut toate cele 4 centuri pe care le detinea. Si pugilistul roman Lucian Bute a iesit aseara in ring.

 

Vladimir Klitschko a fost neanvins timp de 11 ani si jumatate. Seria sa de invincibilitate s-a incheiat, insa, aseara. La Dusseldorf, boxerul ucrainean l-a infruntat pe Tyson Fury. Primele lovituri semnificative au aparut abia in runda a 5-a. 

 

In continuare, Klitscho, in varsta de 39 de ani, a raspuns in contraatacuri, cu serii scurte. A fost un duel extrem de tensionat. Abia pe final ucraineanul a avut sansa sa-l trimita la podea pe Fury, insa nu a reusit sa o faca. La final, cei trei arbitri au decis unanim in favoarea boxerului englez. De bucurie, Tyson Fury a cantat. 

 

Gratie victoriei, Fury, care este cu 12 ani mai tanar decat Klitschko, i-a luat si toate cele 4 centuri ucraineanului, adia cele de campion mondial in categoria grea dupa versiunile WBA, WBO, IBF si IBO. Vladimir Klitscho a suferit a 4-a infrangere a carierei, el avand doar victorii in celelalte 64 de lupte. 

 

Tot aseara, in Canada, pugilistul roman Lucian Bute a pierdut la puncte duelul cu britanicul James DeGale. Acesta si-a aparat centura IBF si a incasat 2 milioane 250 de mii de dolari. Lucian Bute a plecat acasa cu 1 milion 500 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑