Au incheiat anul cu victorie: Zimbru Chisinau a invins-o pe Milsami cu 2-1, si este la 5 puncte in spatele liderului Sheriff - VIDEO



030 ноября 2015

Au incheiat anul cu o victorie frumoasa. Zimbru Chisinau a invins, pe teren propriu, formatia Milsami, scor 2 la 1, si este acum la 5 puncte in spatele liderului Sheriff. In Campionatul Moldovei urmeaza o pauza pana in luna martie.


Etapa a 16-a a Diviziei Nationale s-a incheiat cu un meci tare, dintre Zimbru si campioana Milsami. Vulturii rosii au jucat agresiv in prima repriza si eforturile au adus golul. A inscris fundasul Cornel Gheti. Dupa pauza, raportul de forte s-a schimbat. Zimbrii au atacat mult si au reusit sa rastoarne scorul. Mai intai Kalu a executat puternic o lovitura libera, iar portarul Bantas a gresit si a scapat mingea in plasa. In minutul 71, Dan Spataru le-a adus victoria gazdelor, scor 2 la 1. 

 

Veaceslav RUSNAC, ANTRENOR INTERIMAR ZIMBRU CHISINAU: „Am demonstrat inca o data ca suntem o echipa care poate juca cu orice adversar, in orice conditii. Aceasta victorie ne lasa in carti pentru titlu.” 

 
Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: „Am scapat doua goluri din greseli individuale, copilaresti, cred eu.” 

 

Milsami ocupa abia locul 7 in campionat, cu 18 puncte. Zimbru e pe pozitia a 3-a, cu 32 de puncte. Divizia Nationala este condusa de Sheriff si Dacia, ambele avand cate 37 de puncte. Tot ieri, lupii galbeni au invins gruparea Petrocub-Hancesti cu 2 la 0. Eroul meciului a fost capitanul Eugen Cociuc, cu 2 pase decisive, pentru Serghei Zaginailov si Octavian Onofrei. 

 

Eugen COCIUC, CAPITAN DACIA CHISINAU: „Meciul a fost dificil, mai ales că ştiam că, în caz de victorie, vom împărţi prima poziţie, aşa că asta ne-a dat mai multă încredere.” 

 

Aceasta a fost ultima etapa a Campionatului Moldovei in anul 2015. Urmeaza pauza de iarna, care se va incheia pe 5 martie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑