Nebunie totala in fotbalul englez: Atacantul James Vardy a devenit primul jucator care marcheaza in 11 meciuri consecutive - VIDEO



030 ноября 2015

Record fabulos in Campionatul Angliei. Atacantul echipei Leicester City James Vardy a devenit primul jucator care marcheaza in 11 meciuri consecutive. Formatia sa a remizat cu Manchester United, scor 1 la 1. O alta partida din campionatul englez a avut un final absolut nebun.

 

Meciul Bournemouth – Everton a fost prelungit de arbitri cu 5 minute. Oaspetii au marcat pentru 3 la 2 chiar in minutul 5. De bucurie, mai multi fani ai lui Everton au iesit pe teren. Din acest motiv, arbitrul nu a fluierat finalul si a dat gazdelor sansa de a organiza un ultim atac. Acesta avea sa-i uimeasca si mai mult pe fanii lui Everton. Bournemouth a egalat scorul. 

 

Meciul nebun s-a incheiat cu scorul de 3 la 3. Tot aseara, James Vardy, atacantul echipei Leicester City, a inscris in poarta celor de la Manchester United. 

 

Vardy a stabilit un nou record. El a devenit primul jucator din istorie care marcheaza in 11 meciuri consecutive, in Campionatul Angliei. Totusi, Manchester United abia de a evitat infrangerea. Schweinsteiger a egalat pe finalul primei reprize. Diavolii rosii sunt pe locul 3 in Anglia, la un punct in spatele gruparilor Leicester si Manchester City. Cetatenii si-au castigat meciul contra celor de la Southampton, scor 3 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑