Fury nu unifică centurile și râde de celălalt campion al greilor: "E doar un novice, Klitschko are runda a doua"



030 ноября 2015

 

**Fury nu unifică centurile** și râde de celălalt campion al greilor:

VIDEO Imediat după ce Tyson Fury l-a învins pe Wladimir Klitschko și i-a luat cele 4 centuri la categoria grea (WBA, WBO, IBF, IBO), au apărut speculații cu privire la primul meci în care noul campion mondial își va apăra titlurile.

Klitschko (39 de ani) are prima șansă, fiindcă în contractul de la întâlnirea de sâmbătă există o clauză pentru un meci revanșă.

După această variantă, a apărut și Deontay Wilder (SUA, 30 de ani), care deține cealaltă centură de campion mondial al greilor (WBC, cea lăsată vacantă de celălalt frate Klitschko, Vitali, în momentul retragerii), în ideea că Fury va încerca să unifice toate cele 4 mari versiuni (WBA, WBC, WBO și IBF). Lennox Lewis a fost ultimul britanic care a deținut toate cele 4 mari centuri la categoria grea.

"Te văd, Tyson Fury. Vin după tine", a scris Wilder pe contul său de Twitter, după triumful de la Dusseldorf al britanicului.

 

I see you @Tyson_Fury.... #ImComingForYou

"Sunt oficial cel mai bun campion mondial de la categoria grea! Hater-ii pot lua cunoștință sau pot arăta ridicol încercând să nege asta.", a adăugat americanul.

Tyson Fury (27 de ani) i-a tăiat rapid avântul americanului care i-a transmis deja o provocare prin intermediul rețelelor de socializare.

"De ce trebuie să îl menționăm pe Deontay Wilder? Haideți să râdem când îi auzim numele. Wladimir Klitschko a fost numărul 1 în divizie. Probabil este rege la pound-for-pound, indiferent ce înseamnă asta. Acest om a fost în vârf și a condus lumea timp de 9 ani. Când a plecat Mayweather, Wladimir i-a luat locul și eu l-am învins. Așa că de ce să discutăm despre un novice precum Wilder?", a declarat Tyson Fury, potrivit britanicilor de la Daily Mail.

"E un baschetbalist care s-a apucat de box acum câțiva ani. Eu sunt un luptător înnăscut, am făcut asta toată viața mea. Sunt câini și cai înmulțiți și crescuți să fie ceea ce sunt, fie că sunt cai de curse sau câini pentru show-urile canine. Eu sunt un luptător.", a adăugat noul campion mondial al greilor.

"Dacă Wilder vrea un meci pentru unificare, trebuie să aștepte, fiindcă Wladimir Klitschko are runda a doua... ding, ding, ding!", a mai spus Fury.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑