Lewa n-a prins podiumul la Balonul de Aur, dar a fost recompensat cu patru recorduri Guiness



030 ноября 2015

**VIDEO** Lewa n-a prins podiumul la Balonul de Aur, dar a fost recompensat cu patru recorduri Guiness

Robert Lewandowski este, probabil, marele perdant al ediției din acest an a Balonului de Aur. Polonezul din atacul lui Bayern Munchen nu a prins podiumul în acest sezon, în ciuda unui an 2015 de excepție, în care a fost, printre altele, golgheterul preliminariilor pentru Euro 2016. Cu toate acestea, Lewa a avut parte de o bucurie luni, 30 noiembrie, cam în același timp în care Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar erau anunțați ca finaliști la ediția din acest an a Balonului de Aur.

La sediul clubului Bayern Munchen, Robert Lewandowski a fost vizitat de reprezentanții Guiness Book, care i-au înmânat diplomele pentru cele patru recorduri mondiale stabilite în acest an, în luna septembrie, la meciul cu Wolfsburg. În acea partidă, atacantul polonez a intrat de pe bancă, în minutul 46, în locul lui Thiago Alcantara, la scorul de 0-1 pentru oaspeți.

></p><p>În doar nouă minute, polonezul de 27 de ani a marcat de cinci ori, reușind nu mai puțin de patru recorduri istorice, care, astăzi, au fost certificate de Guiness Book: cel mai rapid hattrick, cele mai rapide patru goluri, cele mai rapide cinci goluri și cele mai rapide cinci goluri marcate de un jucător venit de pe bancă.</p><p>Lewandowski a înscris atunci în minutele 51, 52, 55, 57 și 60. La final, Bayern s-a impus cu 5-1 în fața lui Wolfsburg.</p><p><a href=VEZI AICI CELE CINCI GOLURI ALE LUI LEWANDOWSKI!

Video: Robert Lewandowski receiving the 4 record certificates from Guinness book! pic.twitter.com/fOHDXEAIDk

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑