Steaua tocmai s-a despărțit de Rădoi, dar îl așteaptă din nou pe bancă. Mesajul roș-albaștrilor



030 ноября 2015

Steaua tocmai s-a despărțit de Rădoi, **dar îl așteaptă din nou pe bancă.** Mesajul roș-albaștrilor

VIDEO Steaua - Astra 0-1. Partida cu Astra, pierdută de Steaua cu scorul de 0-1, a fost ultima pe banca tehnică pentru Mirel Rădoi, care a decis să nu mai continue ca antrenor al campioanei României.

Antrenor interimar și omul care o va conduce pe Steaua la Târgu Mureș este Dumitru Dumitriu, însă roș-albaștrii îl așteaptă din nou pe Rădoi, într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat.

ASA - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Clubul nostru îi mulțumește lui Mirel pentru munca depusă și îi dorește legendarului căpitan de echipă să revină ca antrenor al Stelei și să obțină trofee și din această postură", este comunicatul clubului.

După înfrângerea cu Astra, Valeriu Argăseală a lăsat să se înțeleagă că Mirel Rădoi va continua la Steaua, dar într-o funcție de conducere.

"Este posibil ca Mirel să îmbrace costumul, aşa cum aţi spus voi. Mirel, cu siguranţă, va rămâne la echipă. Mirel este parte din familia noastră. Veţi vedea o decizie a lui în această privinţă".

29 de meciuri a fost Rădoi la comanda Stelei: a înregistrat 12 victorii, 8 egaluri şi 9 înfrângeri. Tehnicianul a ratat calificarea în grupele cupelor europene, dar a dus echipa în sferturile Cupei României şi în aceeaşi fază a Cupei Ligii.

După cele 3 trofee interne cucerite în 2015, Steaua este nominalizată la echipa anului 2015! Intră şi tu pe premiiledigisport.ro şi votează-i pe cei mai buni dintre cei buni!

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑