Mulțescu, ironic după arbitrajul lui Chivulete cu Dinamo: "Ne-a ajutat foarte mult. Trebuia să câștigăm!"



030 ноября 2015

 

**VIDEO** Mulțescu, ironic după arbitrajul lui Chivulete cu Dinamo:

FC Voluntari - Dinamo 1-3. Dinamo a câștigat cu 3-1 duelul considerat în deplasare cu FC Voluntari, iar Gigi Mulțescu a fost ironic la final, atunci când a comentat arbitrajul lui Andrei Chivulete.

În prima repriză, nou-promovata a înscris prin Adrian Bălan, dar golul a fost anulat pentru henț, la o fază în care FC Voluntari putea primi și penalty. A fost cea mai controversată fază a partidei, care s-a petrecut la scorul de 1-0 pentru dinamoviști.

"Arbitrajul ne-a ajutat și trebuia să câștigăm. A fost un arbitraj excelent!”, a glumit amar Mulțescu, care apoi s-a repezit ”la gâtul” arbitrului:

”S-a influențat iar arbitrajul într-un mod flagrant. S-a anulat golul nostru, dar a fost fault înainte de henț! În plus, câte lovituri cu cotul a avut Gnohere sau cum îl cheamă? Eram pe val, revenisem după 1-0, era altceva dacă marcam la ocazia lui Bălan. Am fi închis și noi puțin jocul. Nu mai este nimic de comentat".

Tehnicianul nou-promovatei din Voluntari nu a ezitat însă să-și critice și jucătorii pentru prestația de luni seara.

"Cu o echipă ca Dinamo nu poți să greșești! Am vrut să respectăm jocul, să jucăm ofensiv, așa cum putem, dar a fost o diferență de experiență, de calitate. Am pierdut dueluri, am ratat multe execuții, pase decisive, iar ei au profitat de greșelile noastre, de copilării, de fapt.

O echipă pragmatică, o echipă sadică, care te taxează când greșești! Trebuie să adunăm cât mai multe puncte, vine pauza de iarnă și trebuie să refacem din temelii echipa și jocul", este conștient Mulțescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑