Benzema a marcat o "dublă" şi l-a egalat pe brazilianul Ronaldo la numărul de goluri în La Liga



031 января 2015

 

**VIDEO** Benzema a marcat o

În absenţa lui Cristiano Ronaldo, suspendat, francezul Karim Benzema a fost starul celor de la Real Madrid, în victoria cu 4-1 obţinută pe teren propriu în faţa lui Sociedad.

Atacantul de 27 de ani a înscris în minutele 51 şi 77 şi a ajuns la 11 goluri în actuala ediţie de campionat. Cu dubla împotriva bascilor, fostul jucător al lui Olympique Lyon l-a egalat pe brazilianul Ronaldo la numărul de goluri marcate în La Liga pentru Real Madrid.

Benzema şi Ronaldo au fiecare câte 83 de goluri în tricoul grupării "blanco" în campionat. Însă dacă brazilianul a ajuns la acest număr în doar 127 de meciuri, francezul a avut nevoie de 177 de partide pentru această performanţă.

Totodată, graţie celor două reuşite din meciul cu Sociedad, nouarul echipei lui Carlo Ancelotti a urcat pe locul 12 în topul marcatorilor all-time pentru Real Madrid. Francezul are 128 de goluri în toate competiţiile, depăşindu-l pe unul dintre legendarii căpitani ai madrilenilor, Fernando Hierro, care are 127 de goluri.

Pentru a intra între primii 10 marcatori din toate timpurile la Real Madrid, Karim Benzema mai are nevoie de 27 de goluri. Locul 10 în acest clasament este ocupat de Amancio Amaro, cu 155 de goluri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑