Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a organizat tradiţionala Cină Olimpică



031 января 2015

 

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a sărbătorit 24 de ani la fondare. De la eveniment nu a lipsit crema sportului naţional, relatează Mesager. Omagierea celor mai buni performeri a demarat cu oferirea ordinului „Meritul Olimpic” boxerilor cu renume mondial, Timofei Screabin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Seul (1988) şi Veaceslav Gojan, posesor al bronzului la Olimpiada de la Beijing (2008). Ultimul îşi aduce aminte cu mândrie de evoluţia din China. Pe scenă au fost invitaţi și cei mai buni zece sportivi ai anului 2014, în frunte cu Mihai Sava, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de lupte libere. Laureaţii au fost felicitaţi de primul preşedinte al ţării, Mircea Snegur.

Conform rezultatelor înregistrate în 2014, cea mai bună federație la genuri de sporturi olimpice a fost desemnată cea de lupte. Cel mai bun antrenor al anului a fost declarat Ruslan Bodișteanu.

Anul 2015 este bogat în evenimente pentru sportivii moldoveni, cele mai importante competiţii fiind Jocurile Olimpice Europene şi Universiada Mondială.

Mai multe detalii aflați din reportajul realizat de Mesager.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑