EXCLUSIV Costel Gâlcă: ”Am făcut un joc destul de slab”. Cauzele eșecului în viziunea antrenorului



031 января 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Costel Gâlcă: ”Am făcut un joc destul de slab”. Cauzele eșecului în viziunea antrenorului

VIDEO Steaua - Sturm Graz 0-2. Evoluția mai puțin bună a jucătorilor din Ghencea a fost criticată chiar de antrenorul principal al echipei, Costel Gâlcă

La flash-interviul pe care l-a acordat imediat după finalul meciului, special pentru Digi Sport, Costel Gâlcă a identificat erorile din jocul roș-albaștrilor.

”Am făcut un joc destul de slab, n-am fost agresivi, am pierdut mereu pe mingea a doua, poziționarea în teren a fost foarte proastă, n-am știut să ne adaptăm la acest moment, pentru că jucătorii sunt încărcați, vin după antrenamebnte grele”, a spus Gâlcă.

Tehnicianul campioanei este în continuare deranjat de faptul că n-are soluții în acest moment, chiar dacă Tamaș și Țucudean sunt de curând sosiți la Steaua.

”N-avem un lot complet, avem accidentați, și Luchin s-a accdentat petru că am jucat cu el 90 de minute în primul turneu și de aceea s-a lovit. În aceste condiții, l-am folosit pe Toșca acolo.”

Chestionat ce crede în legătură cu transferul lui Țucudean, dar și cum comentează posibila venire a lui Guilherme, Gâlcă a replicat:

”George, sper să ne aducă un plus, să ne ajute și să se integreze în jocul nostru. Cât despre Guilherme, vom vedea dacă vine. Vom comenta după aceea. Dacă va fi transferat, va fi bine primit”, a conchis Gâlcă la Digi Sport.

STEAUA - Sturm Graz 0-2 VIDEO

marţi, 3 februarie, ora 18:30
STEAUA - CSKA Sofia (Bulgaria)

vineri, 6 februarie, ora 18:30
STEAUA - Sparta Praga (Cehia)

duminică, 8 februarie (ora nu a fost stabilită)
STEAUA - NK Maribor (Slovenia)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑