Tevez nu mai rămâne la Juventus: "Discuția e încheiată. Mă întorc la Boca!"



031 января 2015

 

**VIDEO** Tevez nu mai rămâne la Juventus:

Atacantul argentinian Carlos Tevez (30 de ani) a avut parte de doi ani foarte buni în tricoul lui Juventus, dar asta nu-l va convinge să mai rămână la Torino mai departe de 2016. Așa cum a plănuit de la bun început, atunci când a semnat contractul cu Juve, Tevez se va întoarce în curând la clubul său de suflet din Argentina.

Contractul lui Tevez cu Juventus va expira în vara lui 2016, moment în care acesta va reveni la Boca Juniors, pentru care a mai evoluat în perioada 2001-2004. Cu Tevez în echipă, Juventus a cucerit fără probleme titlul în sezonul trecut, iar în acest sezon are 13 goluri în 19 meciuri de campionat. În cariera sa, Tevez a mai jucat la Corinthians, West Ham, Manchester Utd și Manchester City.

"Am spus-o de multe ori și, din punctul meu de vedere, discuția e încheiată. Atunci când am semnat cu Juve, acum trei ani, le-am spus celor din club că va fi ultimul meu contract înainte de revenirea la Boca. Dar nimeni nu a spus nimic. Apoi am repetat asta și am spus că voi reveni acasă la finalul angajamentului. Dar, înainte să plec, vreau să câștig totul aici!", a spus Tevez pentru Tuttosport, lămurind definitiv ziariștii și microbiștii din Serie A.

Partida Udinese - Juventus se va disputa duminică, 2 ianuarie, de la ora 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

VIDEO CELE MAI FRUMOASE GOLURI REUȘITE DE TEVEZ LA BOCA

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑