SCMU Craiova - VM Zalău 3-2. Oltenii au reintrat în calcule pentru calificarea în finala Diviziei A



031 марта 2015

 

**VIDEO** SCMU Craiova - VM Zalău 3-2. Oltenii au reintrat în calcule pentru calificarea în finala Diviziei A

Condusă cu 2-0 după meciurile de la Zalău, SCMU Craiova a obţinut prima victorie din semifinalele Diviziei A1 la volei masculin. Oltenii pot împinge disputa cu vicecampionii României în meci decisiv dacă se impun și marți, de la 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Volei Municipal Zalău a ratat șansa de a se califica, după doar trei meciuri, în finala Diviziei A1. Vicecampionii au cedat în Bănie, într-o dispută cu multe răsturnări de scor.

SCMU Craiova a preluat inițiativa în debut și a câștigat cu scor identic, 25-20 primele două seturi. Replica oaspeților a venit la timp. Sportivii antrenati de Stoyan Stoev au restabilit egalitatea. În setul patru chiar au fost de neoprit - s-au impus clar, cu 25-12.

Seria a continuat în decisiv, acolo unde au condus cu 10-7. Oltenii nu au cedat și au trecut la conducere. La 12-11, alb-albaștrilor le-a revenit un punct contestat de adversari.

Pentru a rămâne în cărți și a trimite duelul în meci decisiv, voleibaliștii celor de la SCMU Craiova trebuie să câștige și marți, de la ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑