EXCLUSIV Gâlcă, susținut de Sânmărtean. ”A făcut echipă bună, deși a pierdut mulți jucători”



031 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Gâlcă, susținut de Sânmărtean. ”A făcut echipă bună, deși a pierdut mulți jucători”

Cu două luni înaintea încheierii sezonului, Steaua are şapte puncte avans în campionat, este calificată în finala Cupei Ligii şi poate atinge ultimul act şi în Cupa României, joi, după returul cu Petrolul.

În ciuda performanţelor interne ale roş-albaştrilor, Constantin Gâlcă nu este sigur că va continua în Ghencea. Finalul sezonului va fi hotărâtor pentru antrenorul Stelei, căruia îi expiră contractul în vară.

”Încă de la început, a fost presiune pe Gâlcă. Ba că nu face față, ba să vedem cum se va descurca cu unii jucători. Gâlcă s-a descurcat, Gâlcă a făcut performanțe, Gâlcă a făcut rezultate, a făcut o echipă foarte bună, a pierdut iar foarte mulți jucători și asta nu este ușor de gestionat pentru orice antrenor”, a spus Sânmărtean, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

După plecările lui Keşeru şi Sânmărtean, ofensiva Stelei nu a mai dat satisfacţie. Campionii au marcat doar 11 goluri în cele 9 meciuri din acest an. Adus în această iarnă, înocuitorul lui Keşeru, George Ţucudean, a înscris trei dintre ele.

”Steaua trebuie să aibă răbdare cu jucătorii pe care i-a adus, fiindcă nu este ușor să joci la Steaua. Fanii, lumea în general, chiar și cei de la club, trebuie să aibă răbdare cu jucătorii aduși, pentru că sunt de calitate”, a conchis Sânmărtean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑