Nishikori și Raonic, în optimi la Miami. Doar canadianul a avut nevoie de trei seturi pentru victorie. Rezultatele



031 марта 2015

**Nishikori și Raonic, în optimi la Miami.** Doar canadianul a avut nevoie de trei seturi pentru victorie. Rezultatele

Kei Nishikori îşi continuă parcursul bun în turneul de la Miami, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Japonezul l-a învins în turul al treilea pe Victor Troicki, cu un dublu 6-2. În optimi a ajuns şi Alexandr Dolgopolov, după un succes în două seturi în faţa brazilianului Thomaz Bellucci, dar și Milos Raonic.

Kei Nishikori a ajuns în optimile Open-ului de la Miami. Japonezul clasat pe locul 5 mondial a avut nevoie de o oră și trei minute pentru a-l învinge pe Viktor Troicki. Favoritul numărul patru a reușit trei break-uri în primul set, pe care și l-a adjudecat cu 6-2.

Sârbul nu a rezistat în fața loviturilor lui Nishikori nici în actul secund, care s-a încheiat cu același scor. A fost a 20-a victorie a sezonului pentru japonez. Acesta speră să câștige primul său turneu Masters 1.000, după ce a pierdut singura finală de asemenea calibru, anul trecut, la Madrid.

În runda următoare, Nishikori se va duela cu David Goffin. Belgianul i-a cedat doar şapte game-uri lui Jerzy Janowicz. A fost 6-4, 6-3 pentru Goffin, care a reuşit a doua victorie din 2015 împotriva polonezului, după succesul de la Marseille.

În optimi s-a calificat și Alexandr Dolgopolov. Ucraineanul a câștigat tot în două seturi, împotriva brazilianului Thomaz Belucci. Condus cu 5-3, Dolgopolov a revenit în primul set și s-a impus cu 7-5. Numărul 65 ATP a reușit apoi un break pe finalul actului secund și s-a calificat în turul următor cu 6-4.

Și Milos Raonic, favorit numărul 5, a acces în turul următor. Canadianul l-a eliminat după o dispută spectaculoasă pe Jeremy Chardy. Raonic s-a impus în trei seturi, 6-1, 5-7, 7-6 și și-a trecut în cont a șasea victorie din tot atâtea meciuri cu francezul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑