Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a făcut totalurile sezonului în fotbalul moldovenesc



031 мая 2016

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu a făcut totalurile sezonului în fotbalul moldovenesc. Oficialul a rămas mulţumit de faptul că pentru al doilea an consecutiv suspansul în campionat s-a păstrat până la finalul Diviziei Naţionale.
"Anul acesta până în ultima etapă s-a păstrat intriga în rândul spectatorilor şi iată că pentru prima dată s-a jucat şi meciul de aur. În sezonul următor ne aşteaptă la fel un campionat interesant, pentru că sunt 4-5 echipe de acelaşi nivel".
Cebanu consideră că în acest sezon în Divizia Naţională  au fost mai multe echipe care au surprins plăcut.
"Revelaţia a fost Speranţa Nisporeni, dar şi Dinamo Auto, pentru că nu s-a aşteptat nimeni la un asemenea rezultat, asta deoarece echipa era mereu în subsolul clasamentului. Pentru mine a fost o descoperire echipa Petrocub Hânceşti, acolo unde toţi băieţii sunt de pe loc."

Moldova va fi reprezentantă în cupele euroepene de patru echipe. Sheriff va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar Dacia, Zimbru şi Zaria vor participa în preliminariile Ligii Europei.
"Din ceea ce am văzut în meciul de aur pot să spun că potenţiaul nostru încă este mic. Minim una din cele patru echipe trebuie să joace grupele Ligii Europei, iar calificarea în grupele Ligii Campionilor, în general va fi un salt foarte mare."

Cluburile din Moldova vor începe evoluţia în cupele europene la începutul lunii iulie. Noua ediţie a Diviziei Naţionale va lua startul pe 23 sau 24 iulie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑